Nodrošina Blogger.

Jāredz: Kāda ir sešīšu un dvīņu vecāku ikdiena?

By 09:54


Esot stāvoklī, daudz domāju, kā tikšu gaļā un, vai maz tikšu galā ar jaunajiem pienākumiem. Tādēļ nekas vairāk neiedrošināja, kā realitātes šovu par bērnu audzināšanu skatīšanās. Visvairāk realitātēs šovs Džons un Keita plus 8 (Jon and Kate plus 8), kas vēlāk pārvērtās par Keita plus 8. Kā ir tikt galā ar sešīšiem un dvīņiem, ja vecuma starpība starp vieniem un otriem ir trīs gadi?

Astoņi?
Abas Keitas Goselinas grūtniecības notika mākslīgās apaugļošanās rezultātā. Pirmajā gadījumā jaunais pāris sagaidīja pasaulē dvīnes. Tomēr ar to nebija gana, jo Keita vēlējās vēl vienu - trešo bērniņu. Domāts – darīts! Un tā tapa vēl seši bērniņi. Protams, kā jau šādās situācijās, arī par šo gadījumu daudz tika runāts televīzijā. Ar to gan nekas nebeidzās, jo TLC kanāls jaunajai ģimenei piedāvāja filmēties dokumentālajā filmā. Pēc tā – kādēļ gan neizveidot realitātes šovu par šo ģimeni? Un ziniet – tas bija pareizs lēmums!
Vispirms jau tādēļ, ka šai ģimenei pašreiz ir viss, par ko viņi nevarēja pat sapņot. Ja sākotnēji ģimene bija satraukta – kā pabaros, kā apģērbs, kā izskolos savas atvases, tad tagad – šie jautājumi ir atrisināti. Viņi ir nopelnījuši pietiekami, lai sagādātu bērniem neaizmirstamu bērnību un materiāli stabilu nākotni.

2015 gads. Jau TIK lieli!
Džons un Keita – piecas sezonas, Keita – vēl trīs sezonas
Par astoņu bērnu un viņu vecāku ikdienu nofilmētas jau astoņas realitātes šova sezonas. Piektajā sezonā, kuras nosaukums ir Lielās pārmaiņas, notika tik tiešām lielas pārmaiņas. Džons un Keita paziņoja par šķiršanos. Pēc tā gan realitātes šovs tupinājās un tapa vēl trīs sezonas. To laikā varēja vērot ļoti daudzas pārmaiņas šīs ģimenes dzīvē.
Lielākās no tām:
Bērnu izaugšana. Jā, tas, kādi mazuļi bija dokumentālās filmas filmēšanas laikā un vēlāk – pirmajā līdz astotajā sezona – ir kaut kas, ko jāredz. Ar televīzijas starpniecību daudzi vecāki varēja novērot, ko nozīmē audzināt tik daudzus viena vecuma bērnus. Kā notiek iepirkšanās desmit ģimenes locekļiem, kā sešiem bērniem vienlaicīgi nomainīt autiņbiksītes, kā noticēt, ka tu to vari un pamosties nākamajā rītā? Atbildes uz šiem jautājumiem ir atrodamas realitātes šovā. 
Materiālās situācijas uzlabošanās. Protams, ka filmēšanās šovā neatstāja bez izmaiņām ģimenes finansiālo stāvokli. Ja sākotnēji visi dzīvoja salīdzinoši nelielā mājā, tad noslēgumā ģimene komunicē ar citām slavenībām, piedzīvo paparaci uzbrukumus un dzīvo pasakainā mājā! Amerikāņu sapņiem raksturīgā mājā.
Džona un Keitas šķiršanās. Šis šķiet ir skandalozākais moments visu šova sezonu laikā. Piektajā sezonā viņi par savu lēmumu informēja arī šovā. Jāsaka, ka to ir grūti noskatīties, īpaši ņemot vērā, ka tam visam pa vidu ir bērni. Šovā gan tas viss tika pasniegts salīdzinoši virspusēji, jo ārpus kadra palika daudz nesmukā. Tomēr, par to nav šis šovs...
Keitas pārvērtības. Pēc sešīšu piedzimšanas un ikdienišķās noskriešanās, Keita izskatījās gluži kā kārtējā amerikāņu vidusmēra mājsaimniece. Viņa vienā no sezonā parādīja arī savu izstaipīto vēderu un stāstīja, ka bērni reizēm pat ar to spēlējoties – staipot turpu šurpu. To redzot, kāds plastiskais ķirurgs dāvāja Keitai iespēju – atbrīvoties no liekās ādas. Tas tika darīts! Ar to lielās pārvērtības tikai sākās!

Kādēļ jāredz?
Domāju, ka pirmās piecas un pēdējās trīs sezonas saturiski ļoti atšķiras un, iespējams, pat nav paredzētas vienai auditorijai. Protams, piecu sezonu laikā skatītājs tik ļoti pieķeras Goselinu ģimenei, kas nekas cits neatliek, kā skatīties.
Vispirms jāredz, jo ir ko redzēt! Jūs paši zināt, kā ir, kad ģimenē ierodas mazs bērns – pamosties noguris, neizgulējies, kā pēc ballītes. Mēģini ātri uztaisīt sev tēju, iespējams pat kaut ko apēst. Tad varbūt ieiet dušā? Nē, to gan nevar pagūt! Un kaut kā tā tas bija arī šajā ģimenē. Tomēr vēl trakāk, jo viņiem bija ASTOŅI mazi bērni! Tomēr viņiem tas izdevās tik labi, ka es ar vienu bērnu uz rokām pamatīgi nobālu savās ikdienas aktivitātēs. Viņi tik tiešām tika ar šo situāciju galā lieliski un pat vairāk!
Vai zināt, kā ir ceļot ar maziem bēriem? To varat apskatīt Goselinu ceļojumu raidījumos. Tas ir sarežģīti, tomēr pateicoties Keitas plānošanas spējām (par ko viņa bieži ir dēvēta control freak), tas viss ir salīdzinoši viegli. Tomēr -  tikai salīdzinoši...
Šādas realitātes šovs vienkārši liek justies labāk. Ne gluži tādēļ, ka kādam ir vēl sliktāk. Tādēļ, ka, ja reiz šī ģimene ar visu tiek galā, tad to varu arī es!


Sezonas starp citu apskatāmas iekš Youtube kanāla. Meklē: Jon and Kate plus 8

Tev varētu patikt arī šie ieraksti

0 komentāri

Labprāt uzklausīšu arī Tavu viedokli :)